Svijet

Policija zatekla stravičan prizor: Djevojka mrtva sa pitonom od dva i po metra oko vrata i još 140 zmija

Lora Herst iz Indijane pronađena je mrtva u srijedu uveče sa pitonom dugim dva i po metra obmotanim oko njenog vrata, u stanu u Oksfordu koji su vlasti opisale kao ‘kuća reptila’.

Lora Herst - Twitter

Herst (36) je pronađena uveče oko devet sati, a pokušaji bolničara da je ožive nisu urodili plodom.

Policija je u kući žene pronašla 140 zmija u kavezima, od čega je 20 pripadalo Herstovoj. Žena ih je obilazila dva puta sedmično.

Zvaničnica policije Kim Rajli istakla je da u ‘kući reptila’ niko nije živio i da je taj objekat obnovljen kako bi bio dom zmijama.

Kuća je kako prenosi “24sata” u vlasništvu Donalda Munsona, šerifa okruga Bentona, koji još nije komentarisao tragičan događaj.

– Očigledno je žena bila tamo da provjeri svoje zmije. Iz nekog razloga izvadila je zmiju van radila sa njom ono što ljudi rade sa zmijama – navela je Rajli, prenio je “NBC news”.

Osoba koja je pronašla beživotno tijelo Herstove nije identifikovana, ali je policija navela da je uspjela da skloni pitona sa ženinog vrata. Policija čeka rezultate autopsije da utvrdi tačan uzrok smrti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh