Svijet

“Da li je pijan?” Filipinski predsjednik postao hit na društvenim mrežama zbog jednog detalja

Rodrigo Duarte (74), filipinski predsjednik nalazi se u posjeti Rusiji, a jedan detalj na njegovm odjelu izazvao je šaljive komentare Rusa na društvenim mrežama, da su se mnogi zapitali da li je pio cijelu noć.

No image - Haber.ba

Naime, Duarte, koji se u srijedu sastao sa predsjednikom i premijerom Rusije Vladimirom Putinom i Dmitrijem Medvedevim, na zvaničnim fotografijama izgleda malo neuredno. Tokom susreta sa Putinom Duarteu je bila raskopčana kragna i labavija kravata, a na fotografijama sa Medvedevim je kravata bila maltene razvezana.

Zbog ovoga je filipinski predsjednik postao hit na društvenim mrežama.

“Da li je pio cijelu noć ili šta je u pitanju”, zapitao se jedan Rus na društvenim mrežama, dok je drugi naveo: “Da li je on to tek izašao iz nekog bara?”

Povodom ovog detalja oglasio se i portparol filipinskog predsjednika Salvado Panelo, koji je naveo da je Duarte malo opustio čvor kravate jer ga je gušila i smetala mu je.

Portparol je dodao i da je predshednik Filipina “veoma higijeničan” i da “širi osvježavajući miris koji ljudi u njegovom okruženju primjećuju”, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh