Svijet

Naoružani pljačkaši provalili u kuću, vlasnik ih otjerao

Četiri naoružana pljačkaša upala su na imanje Asifa Alija u Bamfordu blizu Mančestera, a hrabri vlasnik imanja ih je uspio otjerati.

pljačkaši- Youtube- Screenshot

Oni su se ponovo pokušali vratiti, a Ali je u međuvremenu iz kuhinje uzeo dva noža i suprostavio im se. Potukao se s tri provalnika, a četvrti je snimljen nadzornom kamerom kako trči kroz dvorište njegove kuće i razgovara na telefon.

-Bio sam u kući, kada sam čuo da psi agresivno laju. Odmah sam ustao da vidim šta se dešava, i vidio sam maskiranog muškarca. Počeli smo se tući. Nisam znao šta radim, samo sam instinktivno udarao i nastojao da ih istjeram iz kuće – ispričao je Ali.

Zatim je ušao i drugi muškarac, pa treći, a Ali ih je na trenutak uspio izbaciti.

-Nastavili su vući vrata. Zatim je jedan od njih izvukao nešto slično šarafcigeru. Rekao je da će me ubiti – dodao je Ali.

S obzirom da provalnici nisu identificirani, Ali nudi nagradu od više od 5 hiljada eura za informaciju koja bi dovela do njihovog hapšenja, prenosi “Avaz“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh