Svijet

Autistični slijepi mladić osvojio titulu američkog Supertalenta

Mladi Kodi Li u maju je oduševio svijet svojim prvim nastupom na američkom Supertalentu, a njegov nevjerovatni talenat doveo ga je do finala ove emisije gdje je osvojio titulu najboljeg.

američki supertalent- Youtube- Screenshot

Li je za klavirom otpjevao pjesmu “You Are the Reason” u duetu s Lionom Luis. Njihov zajednički nastup oduševio je publiku, ali i korisnike društvenih mreža koji nisu prestali da dijele video čim je postavljen na internet.

Ovaj nevjerovatni mladić oduševio je žiri u maju kada mu je Simon Kovel rekao kako će njegov nastup pamtiti do kraja života.

Tada je žiri pritisnuo zlatni taster koji ga je doveo do finala, a ovaj mladić je zatim osvojio prvo mjesto, piše “Klix“.

Prizor koji je usledio nakon što je proglašen za pobjednika rasplakao je publiku i sve one koji su emisiju pratili na malim ekranima.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh