Svijet

Otac zaboravio kćerku u autu: Tri sata kasnije na temperaturi od 38 stepeni bila je mrtva

Trogodišnja djevojčica umrla je u Arizoni nakon što ju je otac zaboravio u kolima, gdje je temperatura poslije tri sata dostigla 38 stepeni Celzijusa.

Automobil - Screenshot

Dijete je nađeno u pikap vozilu u Gilbertu malo poslije podneva, piše “Srpskainfo“.

Slučajno ju je zaboravio u kolima nakon što je druge dvije djevojčice odvezao u školu – izjavila je Džudi Rot, koja živi u komšiluku.

Otac, koji je čuvao dijete dok mu je supruga bila na poslu, shvatio je tek dva-tri sata kasnije šta je uradio.

Naša komšinica je sjedila na verandi i čula ga je kako vrišti – ispričala je Džudi Rot.

Otrčala je tamo, pokušala da joj da vještačko disanje, jer ju je on izvukao iz kola i odnio u kuću. Pozvala je komšinicu, koja je medicinska sestra. Obje su pokušavale da je reanimiraju sve dok nije došla hitna pomoć.

Dijete je hitno prevezeno u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Policija će pokrenuti istragu o slučaju kako bi utvrdila da li je riječ o tragičnoj grešci, ili zločinu. Komšije su ubjeđene da je u pitanju prvo i čine sve kako bi pomogle porodici.

Svi se molimo za njih. U mislima smo s njima i pomoći ćemo koliko god budemo mogli – kažu oni.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh