Svijet

Trump sprema Ivanku za izbore 2024?! OŠIŠALA SE DA IZGLEDA OZBILJNIJE

Umjesto duge i ravne plave kose, koju je godinama imala, savjetnica u Beloj kući Ivanka Trump se tokom zvanične posjete Kolumbiji u utorak u javnosti pojavila sa novom bob-frizurom, što su odmah primjetili modni, ali i politički eksperti.

Pre nekoliko nedelja pojavile su se priče da bi ona, nakon potencijalnog drugog predsjedničkog mandata njenog oca, za koji će se on boriti naredne jeseni, mogla da u sljedećem izbornom ciklusu bude kandidat republikanaca, prenosi republika.

Britanski list Tajms je pre oko mesec dana u opširnoj analizi pod nazivom “Da li narastajuća moć Ivanke Tramp u Vašingtonu ukazuje na predsedničke ambicije” objavio da je ona bila omiljeno lice među liberalnom elitom, uprkos reputaciji njenog oca, a da sada gradi bazu svoje moći u Beloj kući i da bi, prema glasinama, mogla da postane američka ambasadorka u Ujedinjenim nacijama ili se čak i kandiduje za predsjednicu 2024. godine.

Američki sajt Dejli bist, koji nije naklonjen šefu Bijele kuće, razgovarao je o poruci koju nosi nova fruzura Ivanke Tramp sa Devinom Totom, stilistom u “Salonu SCK” na čuvenoj njujorškoj Petoj aveniji, koji smatra da se ona možda i nije ošišala, već samo skinula umetke vještačke kose.

– Mislim da, kada god neko ovoliko skrati kosu, to odaje poruku da osoba želi da je shvate ozbiljnije… Samo pomislite na Anu Vintur (glavnu urednicu američkog Voga) – rekao je Tot.

Ivankin otac je već ranije nagovještavao da ima velike političke ambicije kada je u pitanju njegova omiljena ćerka, pa ju je tako Tramp krajem prošle godine pominjao kao moguću nasljednicu odlazeće ambasadorke SAD u UN, ali je ubrzo povukao prijedlog pošto bi ga “optužili za nepotizam”, a i sama Ivanka je na Tviteru poručila da neće sjesti u fotelju Hejlijeve. Ali, pošto Vašington i dalje nije imenovao novog ambasadora u UN, gdje SAD predstavlja vršilac dužnosti Džonatan Koen, pa nije isključeno da Ivanka već ove godine dobije novu funkciju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh