Svijet

Strašna ispovijest: Majka opisala kako je ubila sina (1), policajci plakali kad su pronašli grob

Julija Habitova (28) policiji je, koristeći lutku, pokazala kako je ubila svog sina. Kroz suze je priznala kako je udavila dijete užetom pa ga zamotala u deku i zakopala u zemlju.

Policija - Metro-portal.hr

Jednogodišnjem Timuru je, kako kaže, rekla da “više nikad neće biti gladan i plakati“. Očevici kažu da su i policajci plakali kad su pronašli improvizovani grob u selu Ismailovo.

Bebin otac Denis Tkačev, 34-godišnjak, napustio je Juliju jer je imala novog momka, tvrdi on. U početku je tvrdila da je dijete nestalo prije nego što je priznala ubistvo, piše “Daily Mail”.

O cijelom slučaju oglasila se i djetetova dadilja.

Bilo mi ga je žao, bio je gladan. Kupovala sam mu hranu, kuhala, ali njegova majka nije imala novca za hranu – objasnila je.

Julija je uhapšena, a suočit će se s kaznom između osam i 20 godina zatvora. U vrijeme ubistva Julijina petogodišnja kćerka je spavala u drugoj sobi, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh