Svijet

U napadu na bar u Meksiku ubijeno 26 osoba

Najmanje 26 ljudi je ubijeno, a više od deset ih je ranjeno, u napadu na jedan bar u gradu Koacakoalkosu, u Meksičkom zalivu, saopštile su lokalne vlasti.

Meksiko- Tanjug- AP

U napadu je učestvovalo nekoliko ljudi, a glavni osumnjičeni je kriminalac koji je u julu bio uhapšen i određen mu je pritvor, ali ga je kasnije državni tužilac oslobodio.

U saopštenju policije države Verakruz se navodi da je napadnut bar “Bijeli konj”, koji se reklamira da pruža “kvalitetnu i bezbjednu uslugu rentiranja soba, po cijeni od sedam i po dolara za jednu noć, se*si djevojke i takmičenje u plesu uz šipku”.

Guverner države Verakruz je izjavio da za napadačima traga policija i novoformirana Nacionalna garda.

Javni tužilac države Verakruz je potvrdio da je glavni osumnjičeni bio hapšen dva puta, ali ga nije oslobodio on, već federalni tužilac, prenosi “FoNet“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh