Svijet

Izazvala tuču u McDonald’ su napala štiklom goste

Osoblje McDonald’sa u Wrexhamu u Sjevernom Walesu u šoku je posmatralo tuču koja se u trenu proširila restoranom, a započela ju je alkoholizirana djevojka koja je iz čista mira cipelom počela udarati mladiće za susjednim stolom.

No image - Haber.ba

Snimka tuče koja se dogodila 19. februara prikazana je na sudu, a protagonisti su dobili zatvorske kazne. Kay Marie Brown bila je pijana kad je cipelom počela udarati po njoj nepoznatom Jordonu Josephu, za kojeg je mislila “da je ismijava”.

Zajedno s dvojicom prijatelja počeo je izmicati pijanoj djevojci, ali se u tuču ubrzo uključio i njezin dečko Luke Anthony Bednarek koji je nastavio tući mladiće. Samo dan prije Bednarek je zaradio prijavu za napad – gurao je i pljunuo upravo Kay Marie, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh