Svijet

Užas u Teksasu: Pucnjava u tržnom centru, ima mrtvih

Policija u Teksasu u 11 sati ujutro po lokalnom vremenu dobila je dojavu o pucnjavi u blizini jednog Valmarta u El Pazu.

Policija - Srpskainfo.com

Kako piše “KTSM”, upucano je najmanje 18 osoba. Težina povreda nije poznata. Policija je na terenu.

Policija je evakuirala objekat i pozvala ljude da se drže dalje od mjesta događaja. Po društvenim mrežema kruže razne snimke i informacije. Po nekima broj žrtava je prilično velik.

Pojavila se informacija da je napadač počeo pucati po parkiralištu iz kalašnjikova. Ali, riječ je o neprovjerenim informacijama.

Policija je objavila kako su dobili više dojava o tome kako postoji više napadača.

Ljude su još jednom pozvali da izbjegavaju cijelo područje Jedan svjedok je za “CBS News” ispričao kako je ulazio u Valmart kad je čuo najmanje deset hitaca. Vidio je, kaže, najmanje jednu osobu, stariju ženu, kako pada na zemlju. Dodaje da ipak nije siguran je li ranjena, prenosi “Avaz“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh