Svijet

MUŽ JE TROVAO OD 2018. GODINE, A DOBIO SAMO 60 DANA ZATVORA: Uvjek joj je bilo loše nakon njegove kafe, pa je postavila kameru i uhvatila ga na djelu

Svaki put nakon što bi joj muž doneo kafu, Tereza Kozlovski iz Mičigena bi se razbolela. Kako bi razrešila tu čudnu pojavu odlučila je da postavi skrivenu kameru u svom domu, a ono što je videla šokiralo ju je.

Ness kafa- Balkans Press

Na snimcima je jasno videla da joj suprug Brajan svaki put u piće dodaje neku tečnost, za šta se kasnije ispostavilo da je antihistaminik, piše Metro.

Trovao ju je od 2018. godine, a Tereza kaže da bi se nakon konzumiranja otrovanog pića osećala umorno, slabo te joj se vid zamućivao zbog čega je posumnjala da suprug želi da je ubije. Kazala je i da je jednom prilikom skoro zaspala vozeći automobil, prenosi kurir.

“Osetila sam strašnu hladnoću, kao da me lovio opasni predator, ali u ovoj noćnoj mori predator je bio Brajan”, kazala je Tereza opisujući trenutak otkrivanja istine. Brajan advokat kazao je da se optuženi pokajao i rekao kako je sve činio zbog “ružne rastave koju su prolazili”.

Zbog toga je kažnjen sa samo 60 dana zatvora, što je razbesnilo tužioca.

“Neverovatno je da je neto ko je počinio takav zločin, ko je ugrozio život svoje supruge, ali i mnogih drugih, dobio tako blagu kaznu i može slobodno da šeta.

Srećni smo da žrtva nije zaspala vozeći automobil, što je moglo da prouzrokuje njenu smrt ili smrt drugih”, rekao je tužilac Erik Smit.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh