Svijet

Otkrili ubicu blogerice: “Ubo sam je najmanje pet puta”

Uvrijedila me, uništila moje se*sualno dostojanstvo i rugala se mojim finansijskim sposobnostima. Nisam to mogao podnijeti, ubo sam je najmanje pet puta u vrat i grudi – rekao je i dodao kako se kaje.

Ekaterina K - Instagram

Rusku “beauty” blogericu Ekaterinu Karaglanovu (24) koja je pronađena mrtva u svom stanu u Moskvi, ubio je Maksim Garejev (33).

Snimile su ga nadzorne kamere u njenoj zgradi, a navodno, povod ubistva bila je ljubomora. Ekatarinino tijelo htio je ugurati u kovčeg i iznijeti iz stana, ali nije stalo unutra pa ga je ostavio u stanu.

– Uvrijedila me, uništila moje se*sualno dostojanstvo i rugala se mojim finansijskim sposobnostima. Nisam to mogao podnijeti, ubo sam je najmanje pet puta u vrat i grudi – rekao je i dodao kako se kaje.

Ispostavilo se da je Ekaterina, koja je radila u bolnici, u slobodno vrijeme radila kao eskort kako bi platila studij medicine. Garejev je policiji rekao kako se sa njom nije mogao dogovoriti oko cijene, te da mu je rekla da nudi premalo, piše “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh