Svijet

Mlada blogerica pronađena u kovčegu prerezanog vrata

Beauty blogerica Ekaterina K pronađena je mrtva u stanu. Njezina smrt šokirala je brojne fanove koji su ju nerijetko zbog fizičkog izgleda uspoređivali sa slavnom Audrey Hepburn.

Ekaterina K - Instagram

Stravičan zločin šokirao je Rusiju. Mlada blogerica Ekaterina K pronađena je mrtva u unajmljenom stanu u Moskvi. Njezino nago tijelo pronađeno je u kovčegu s prerezanim vratom i ubodnim ranama. Ubistvo je šokiralo i policajce koji su potvrdili da je mlada Ruskinja ubijena, no ko je odgovoran za ovaj zločin još uvijek nije poznato, piše “Večernji“.

Inače, ova ljepotica takmičila na jednom izboru ljepote u Rusiji, a osim manekenstvu bila je posvećena i studiju te radu u bolnici. Kako prenosi “Daily Mail” 24-godišnja blogerica studirala je dermatologiju i spolni odgoj na prestižnom ruskom Nacionalnom istraživačkom medicinskom sveučilištu Pirogov.

Njezina smrt šokirala je brojne fanove koji su ju nerijetko zbog fizičkog izgleda uspoređivali sa slavnom Audrey Hepburn. Njezin Instagram račun naziva Katty imao je 80.000 pretplatnika. Da se nešto čudno događa shvatili su njezini roditelji kojima Ekatarina danima nije odgovarala na telefonske pozive.

Alarmirali su njezina stanodvaca koji je odmah otišao do stana i u njemu pronašao njezino mrtvo tijelo. Što je uzrok ovog zločina za sada nije poznato, no policija sumnja da je ova smrt povezana s njezinim ljubavnim životom. Poznato je da je nedavno prekinula vezu sa 32-godišnjakom i započela novu s 52-godišnjim muškarcem s kojim je namjeravala otputovati u Nizozemsku. Policija istražuje je li ljubomora bila motiv ubistva.

Posljednju objavu nesretna blogerica objavila je 22. jula. Pisala je o svom putovanju na Krf, a samo pet dana nakon toga pronađena je mrtva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh