Svijet

U Italiji troje mrtvih, žena stradala kada je pijavica podigla i bacila njen automobil

U snažnom nevremenu koje je pogodilo Italiju nakon prošlosedmičnog toplotnog toplotnog talasa, smrtno su stradale tri osobe, među kojima je i žena koja je poginula kod Rima kada je njen automobil zahvatila ‘pijavica’.

Kiša - Ilustracija / Soundset.hr

Djevojka (27) se oko dva sata u noći između subote i nedjelje vozila kući svojim ‘smartom’ kada je vazdušni vrtlog podigao automobil i ‘bacio’ ga prema zaštitnoj ogradi, prenosi “Index“.

Siloviti naleti vjetra rušili su drveće i električne stubove. Od posljedica udara groma poginuo je i norveški sportista tokom trke na 2.000 metara u Dolomitima.

U blizini Areca, južno od Firence, spasioci su u kanalu punom blata i nanesenog smeća pronašli telo 70-godišnjeg muškarca koji je stradao kada je njegov automobil odnijela vodena bujica.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh