Svijet

Joe Biden: “Izazvat ću Trumpa da radimo sklekove ako me bude ismijavao zbog godina”

Bivši potpredsjednik SAD-a, dugogodišnji senator i kandidat u utrci za predsjednika Joe Biden kazao je kako će sadašnjeg lidera SAD-a i svog protukandidata Donalda Trumpa izazvati da rade sklekove ako ga bude ismijavao zbog njegovih godina.

Joe Biden - Epictimes.com

Tako bi američki predsjednički izbori 2020. godine mogli imati i test fizičke snage između sedamdesetogodišnjaka, piše “Klix“.

Biden je ovu ideju otkrio u intervjuu za “MSNBC” u kojem je nagovijestio kako je spreman odgovoriti predsjedniku Trumpu ako se bude ismijavao s njegovim godinama i mentalnim stanjem. Inače, Trump ima 73 godine, a Biden je tri godine stariji od njega.

Rekao bih ‘hajde, Donalde, hajde čovječe. Koliko želiš da sklekova napravimo ovdje, drugar?’“, rekao je Biden na “MSNBC-ovoj” emiji “Morning Joe”.

Bivši potpredsjednik SAD-a kaže kako se suprotstavljao siledžijama tokom čitave njegove političke karijere te da će istina biti na njegovoj strani i protiv Trumpa.

Neću s njim ući u prljavu igru jer to je jedino mjesto gdje se zna boriti. Samo ću nastaviti da govorim o onome šta radi, zašto je toliko štetan za Ameriku, i kao što bi moja majka rekla, neću nasjedati na njegove gluposti“, kazao je Biden.

Biden je nedavno na skupu u Philadelphiji prozvao Trumpa kao glavnu osobu koja je odgovorna za podjele u zemlji kazavši kako američki narod ne treba njega ukoliko želi predsjednika koji vlada sa stisnutom šakom i tvrdim srcem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh