Svijet

Putin posjetio majku devetoro djece

Predsjednik Rusije, Vladimir Putin, posjetio je jednu višečlanu porodicu u okviru nezvanične kampanje za povećanje nataliteta u zemlji.

No image - Haber.ba

Jednim gestom je, čini se, otkrio i onu dugu stranu svoje ličnosti koju gotovo nikada ne pokazuje.Naime, ruski predsjednik je iskoristio ovu posjetu kako bi ukazao na problem prirodnog priraštaja, prenosi “Hayat“.

Tako je imao priliku da se sretne sa Liliom, majkom devetoro djece i usput upoznao najmlađeg člana porodice koji, ispostavilo se, nosi njegovo ime.

Izgleda da mu je bilo prijatno, budući da se osjetio slobodnim da dječaka nahrani kolačima.-

Probaj, probaj. Dobar dječak – prokomentarisao je predsjednik Rusije.

Kako prenosi Miror, čini se da se Putin dobro pokazao i da umije da bude opušten sa djecom.

– Izgleda kao da se u posljednje vrijeme baš često bavi djecom – prokomentarisala je na internetu korisnica pod imenom Olga, aludirajući na nagađanja da ruski predsjednik ima dvoje djece sa ruskom gimnastičarkom Alinom Kabajevom.

– Lijepo je vidjeti i njegovu ljepšu stranu – dodao je drugi korisnik.Inače, ovo je osma po redu porodica u Rusiji koja je dobila nagradu od predsjednika koji je tako želio da im izrazi zahvalnost za doprinos natalitetu.

Kao što je već rečeno, Putin je porodicu posjetio u njihovoj kući i odnio im nagradu od 100.000 rubalja.

– Ova nagrada nam toliko znači – iskrena je bila Lilija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh