Svijet

Nastavnica imala intimne odnose sa 13-godišnjim učenikom, njegov drug “čuvao stražu”

Dvadesetosmogodišnja nastavnica Britani Zamora (Brittany) iz Arizone, koja je imala intimne odnose sa 13-godišnjim učenikom dok je njegov kolega iz razreda sve gledao, osuđena je na 20 godina zatvora.

Brittany Zamora - The Sun

Ona je dječaka nagovorila na intimne odnose u njenom automobilu i u učionici, piše “The Sun”, a slala mu je i svoje go*e fotografije. Ovaj magazin prenosi i da je prilikom intimnog odnosa u učionici dječakov kolega iz razreda držao stražu.

Ona je uhvaćena nakon što su dječakovi roditelji počeli sumnjati zbog brojnih poruka koje mu je slala. Nakon što je 13-godišnji dječak priznao da ima intimne odnose s učiteljicom, roditelji su je prijavili školi i policiji.

Trinaestogodišnji dječak nastavnici je slao ljubavne poruke, u kojima joj je, između ostalog, pisao da je se*si, a brojne poruke slala je i ona njemu. U jednoj mu je poruci čak napisala i da želi imati intimne odnose s njim svaki dan bez vremenskog ograničenja, prenosi “The Sun”.

Nastavnica je danas priznala krivicu po deset tačaka optužnice koja je tereti za se*s s maloljetnikom. Tu su i dvije tačke optužnice za zlostavljanje i dvije za pokazivanje se*sualno eksplicitnog materijala maloljetniku. Na izricanju presude, kada je osuđena na 20 godina zatvora, Zamora je plakala.

Dječakova majka rekla je da mu je učiteljica ukrala nevinost, izdala povjerenje roditelja i zauvijek promijenila dječaka.

Majka dječaka sa suđenja je poručila učiteljici kako se nada da će svaki budni trenutak u zatvoru provoditi razmišljajući o užasnom zločinu koji je počinila i koji ju je doveo iza rešetaka.

– Sada ćeš provesti ostatak mladosti i većinu svog odraslog života u zatvoru. Neću ti dopustiti da se miješaš u život mog sina. Dobro pobjeđuje zlo, a ti si samo tamna sjena koju će naša porodica pobijediti – rekla je majka dječaka.

Inače, Zamora je u vrijeme ove afere bila udata. Vjenčala se 2015. godine, a ona i suprug nemaju djece. Nije poznato je li par još zajedno, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh