Svijet

Zgrada se samo srušila na radnike: 18 mrtvih, 24 povrijeđenih i ko zna koliko živih zatrpanih

Najmanje 18 ljudi poginulo u rušenju nedovršene zgrade u Kambodži, rekao je jedan zvaničnik dodavši da su se spasioci borili da dođu do nestalih radnika za koje se strahuje da su zarobljeni ispod planine čelika i ruševina.

Rušenje zgrade - Thehimalayantimes.com

Najmanje 24 osobe su povrijeđene, dok je 36 radnika spašeno, a za još mnogo njih se strahuje da su zarobljeni ispod ruševina, navodi se u saopštenju kancelarije portparola lokalne pokrajine Prea Sihanuk.

Sedmospratna čelična i betonska konstrukcija u priobalskom gradu Sihanukvil, zapadno od glavnog grada Pnom Pean, bila je projekat u kineskom vlasništvu.

Policija je privela četiri osobe, uključujući tri građevinska nadzornika, na ispitivanje u vezi sa nesrećom, navodi se u saopštenju pokrajine, piše “Tanjug”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh