Svijet

Trudnica obezglavljena u Španiji: Njen dečko vratio se kući i na krevetu zatekao strašnu scenu

Bila je u šestom mjesecu trudnoće.

Isabell Elena Raducanu - Facebook

Trudnica iz Rumunije i mama osmogodišnje djevojčice pronađena je obezglavljena u apartmanu u španskom gradu Hativa. Beživotno tijelo nesretne žene pronašao je njen dečko.

Tijelo Izabele Elene Radukanu (35) pronađeno je go*o i obezglavljeno na krevetu oko 70 kilometara od Valensije. Ona je bila u šestom mjesecu trudnoće, piše “Sun”.

Njen dečko Huan Visente, radnik na obližnjoj farmi, vratio se kuće poslije 16 sati i zatekao horor scenu – beživotno tijelo Izabele na krevetu u njihovom apartmanu.

Kako prenose lokalni mediji, na njenom vratu se nalazi velika rana od noža.

Prema izvještajima policije, Radukanu je navodno radila kao se*sualna radnica.

Policija istražuje slučaj, ali za sada još niko nije uhapšen.

Gradonačelnik je proglasio dan žalosti u Hativi, rekavši da su svi pogođeni užasnim slučajem.

Naš grad je miran grad pun žena, koje zaslužuju garanciju da će nastaviti sa životom u jednakosti i ostvarivanju njihovih prava – istakao je gradonačelnik Roger Cerda.

Njeni prijatelji oprostili su se sa njom na društvenim mrežama.

Obećavam Izabeli da će pravda biti zadovoljena, a tvojoj djevojčici daću svu ljubav koju bi joj i ti dala – napisala je njena prijateljica Magnolia Molina Dominhues.

Kako su rekli, ona je sanjala o tome da jednog dana postane policajac.

Zločin je drugi femicid u Valensiji u posljednja 24 sata, nakon što je Beatriz Arojo (29) zadavio njen partner jer je htjela da ga ostavi, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh