Svijet

Misteriozna smrt na rajskom otoku: Mladi par je otišao na odmor iz snova, ali snašla ih je smrt koju još nitko nije uspio razjasniti

Par iz Teksasa otisnuo se na odmor iz snova na Fidžiju, no odmor je završio tragedijom kad su oboje umrli od misteriozne bolesti.

David i Michelle Paul iz Fort Wortha razboljeli su se nakon što su stigli na tropski otok u Južnom Pacifiku između 22. i 25. svibnja. Uzrok njihove iznenadne smrti još se uvijek istražuje, a stvar je prilično misteriozna budući da obitelj tvrdi da je par, koji ima dvogodišnjeg sina, bio odličnog zdravlja, piše Daily Mail.

David je veteran koji je služio u zračnim snagama američke vojske, a Michelle se dugo profesionalno bavila sportom, rekla je Davidova sestra Tracey Calanog. Obitelj je primila telefonski poziv u kojem su im rekli da su u jako lošem zdravstvenom stanju samo dan prije nego što su se trebali vratiti kući.

– Znali su da se nešto događa i uspjeli su otići u bolnicu – rekla je Calanog za WFAA.

Kad je Michelle umrla, liječnici su odlučili prebaciti Davida u Australija na daljnje pretrage, no i on je umro prije nego što su uspjeli sve dogovoriti.

Državno tajništvo SAD-a potvrdilo je smrt turista i poslalo izraze sućuti obitelji. Uključili su se u istragu i surađuju s lokalnim vlastima, a tijela će biti vraćena u SAD čim se utvrdi uzrok smrti, prenosi Jutarnji list,piše Slobodnadalmacija

Obitelj vjeruje da su David i Michelle pokupili smrtonosni virus jer je vlada Fidžija izdala upozorenja zbog vrlo opasne sezone gripe u regiji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh