Svijet

Kraljica Elizabeta II paradom u Londonu proslavila rođendan

Na rođendanu su pored kraljice pažnju plijenile nasmijana Megan i ozbiljna Kejt.

No image - Haber.ba

Kraljica Elizabeta II danas službeno slavi 93. rođendan, a kao i svake godine, ispred Bakingemske palate je parada kojoj prisustvuju svi članovi kraljevske porodice, prenosi “SrpskaInfo“.

Čitava kraljevska porodica potrudila se da kraljici službena proslava ostane u sjećanju, a prinčevi Vilijam i Hari pojavili su se sa svojim ljepšim polovinama.Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton pojavila se u svijetloj kombinaciji, dok se vojvotkinja od Sase*sa Megan Markl tačno mjesec dana od porođaja pojavila u javnosti, a za ovu priliku je odabrala tamnu odjevnu kombinaciju.

proslava rođendana- instagram

Iako potpuno različite, vojvotkinje su plijenile izgledom, a dok se Megan sve vrijeme smijala, Kejt nije imala osmijeh na licu, sve dok sa čitavom porodicom nije izašla na balkon. I dok su princ Vilijam i Kejt Midlton poveli troje djece i kao i svake godine ih izveli na balkon kako bi gledali paradu, novorođeni sin princa Harija i Megan Markl Arči nije bio sa njima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh