Muzika

Madonna brutalno iskrena: Trump me smarao, a Weinstein je prelazio granice

Kraljica popa Madona brutalno je bila iskrena u intervjuu za “New York Times”, a osvrnula se na sadašnjeg predsjednika Donalda Trampa (Trump) i osramoćenog filmskog mogula Harvija Vajnstina (Harvey Weinstein).

Donald Trump - Nezavisne.com

U intervjuu se osvrnula i na odnos s Trampom s početka devedesetih godina prošlog stoljeća.

– Stalno mi je dosađivao. Sjećam se da sam u njegovoj kući snimala kampanju za “Versace”, a on je stalno zapitkivao je li nam udobno, jesmo li sretni – kazala je Madona.

Također se prisjetila i, kako je navela, “prijateljstva iz nužde” s Harvijem Vajnstinom, filmskim mogulom, koji je već optužen za više silovanja.

– Prelazio je granice. Bio je željan flerta, a bio je oženjen. Bila sam svjesna da tako radi s mnogim ženama. Ali, bili smo mišljenja da to može raditi jer je bio moćan i uspješan, pa valjda su to morali trpjeti – navela je Madona,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh