Svijet

Pogledajte kako danas izgleda Obamina mlađa kćerka

Mlađa kćerka Baracka i Michelle Obame, Sasha Obama, već ima 17 godina, a fotke s njezine maturalne zabave preplavile su internet. Nitko ne može vjerovati kako je brzo odrasla i da je to ona ista djevojčica koja je s 8 godina došla živjeti u Bijelu kuću s roditeljima i starijom sestrom Maliom.

Barack Obama sa kćerkom - Blogspot

Sasha je na maturalnu zabavu odjenula usku crnu haljinu s visokim prorezom, a fanovi obitelji Obama su oduševljeni njezinim izgledom. Budući da se Sasha rijetko pojavljuje u javnosti, njezin izgled na maturi mnoge je ostavio u šoku, piše Index.

Fotke je na Twitteru objavio rođak Sashinog pratitelja na maturi te su se brzinom munje proširile društvenim mrežama. Sasha bi najesen trebala krenuti na faks, ali još se uvijek ne zna za koje se sveučilište odlučila. Njezina sestra Malia studira na Harvardu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh