Svijet

DVOJE DJECE MRTVO, ČETVERO ZAVRŠILO U BOLNICI: Uhapšeni roditelji

Dva su dječaka u dobi od 13 i 14 godina preminula u bolnici u koju je nakon ‘ozbiljnog incidenta’ u Sheffieldu dovedeno šestero djece s porodičnog imanja, piše Manchester Evening News.

Policija Toronta - TorontoPolice.on.ca

Troje djece, u dobi od 11, 10 i tri godine, kao i sedmomjesečna beba ostaju u bolnici na liječenju, a do tragedije je došlo u petak u kući u engleskom gradu Sheffieldu,pise Avaz.

Lokalna policija javlja da su 37-godišnji muškarac i 34-godišnja žena uhićeni zbog povezanosti s ovim incidentom. Oni za sad ostaju u pritvoru, a policija ih još treba ispitati.

Uzrok smrt još uvijek nije poznat.

Mještanin Aaron Brunskill izjavio je medije kako su izišli na ulicu oko osam ujutro te su vidjeli oko 15 policijskih automobila i četiri kola hitne pomoći. Službenici koji istražuju slučaj kažu da ne postoji širi rizik za zajednicu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh