Svijet

Žena se htjela baciti s mosta visokog 55 metara: Policajci izveli nevjerovatan pothvat i spasili joj život

Policija u Hjustonu objavila je uznemirujući video na kojem se vidi kako žena sjedi na mostu visokom 55 metara, iznad kanala Hjuston Šip i sve se više približava ivi

policija-Houston-Screenshot-YouTube

Policija u Hjustonu objavila je uznemirujući video na kojem se vidi kako žena sjedi na mostu visokom 55 metara, iznad kanala Hjuston Šip i sve se više približava ivici, piše “Virealno.com“.

Na snimku primjećuje se da je žena uznemirena, a noge joj vise preko ivice.

Jedan od trojice policajaca obratio se ženi: “Gospođo, dođite da razgovarate sa mnom, niste u nevolji.” Dok joj se približavao i razgovorom odvraćao pažnju, dvojica policajaca su je uhvatila i oborila na pod.

Most je, inače, poznat kao mjesto brojnih samoubistvava i pokušaja samoubistava.

Policajac Beni Boles, koji je s kolegama spasio nesretnu ženu, kazao je da ovo nije prvi slučaj.

– Ovo nije prvi put da smo dobili poziv. Ako osoba još nije skočila, imamo veliki procent uspješnih akcija u spašavanju – rekao je Boles.

Policija Hjustona često patrolira mostom koji povezuje Bejton i La Porte, tražeći vozila koja su parkirana u okolini mosta, a onda traže njihove vlasnike.

– Ako ih pronađemo na mostu, naš zadatak je da ih odgovorimo ili spriječimo da skoče u smrt – dodao je Boles i istakao kako su ponosni na još jedan spašeni život.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh