Svijet

MARK ZUCKERBERG: AKO STE MUSLIMAN, “BORIT ĆEMO SE DA BISMO ZAŠTITILI VAŠA PRAVA”

Mark Zuckerberg je na svom je postu na Facebooku napisao da će se, ako ste musliman, boriti za vaša prava u svijetu nakon pariškog napada u postu na Facebooku, osnivač i nedavni otac Mark Zuckerberg obećao je svoju potporu globalnoj muslimanskoj zajednici u svjetlu rastuće plime anti-muslimanskih osjećaja diljem svijeta.

Mark Zuckerberg - TheInformation.com

Mark Zuckerberg je osnivač Facebooka i poslije je kupio društvene mreže Whatsapp i Instagram, a na svom je postu na Facebooku napisao da će se, ako ste musliman, boriti za vaša prava u svijetu nakon pariškog napada u postu na Facebooku, osnivač i nedavni otac Mark Zuckerberg obećao je svoju potporu globalnoj muslimanskoj zajednici u svjetlu rastuće plime anti-muslimanskih osjećaja diljem svijeta.

“Ako ste musliman u ovoj zajednici, kao vođa Facebooka, želim da znate da ste uvijek dobrodošli ovdje i da ćemo se boriti da zaštitimo vaša prava i stvorimo mirno i sigurno okruženje za vas”, piše Zuckerberg.

Zuckerberg kaže da ne želi sudjelovati u tome i da će podržati muslimane na tom području društvenih mreža i dalje.

Neka nam mnoge vođe kao što je Zuckerberg pruže podršku širenju mirnog učenja o religiji islamu u svijetu dok je većina svijeta protiv muslimanskih misli i osjećaja. Tražimo od mnogih nemuslimanskih vođa, kao što su Zuck, koji su religiozni Židovi, da surađuju sa svojom ogromnom podrškom muslimanskoj zajednici i ojačaju oslabljene muslimane koji su u ozbiljnom šoku nakon incidenta u Christchurchu, piše “SD“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh