Svijet

U padu vojnog helikoptera poginulo sedam ljudi

Svih sedam putnika i članova posade poginulo je kada se srušio venecuelanski vojni helikopter nedaleko od Karakasa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Helikopter - Faktor.ba

U trenutku nesreće helikopter je letio iz Karakasa, glavnog grada Venecuele, prema zapadnoj državi Kohedes, navodi se u saopštenju i dodaje da se utvrđuju uzroci pada letjelice, piše “Srna”.

“Duboko žalim zbog ovog incidenta i izražavam saučešće porodicama i prijateljima poginulih”, napisao je predsjednik Venecuele Nikolas Maduro na Twitteru.

Maduro, koji je u državi Kohedes pratio vojne vježbe, rekao je kako je vojska spremna da se suprotstavi prijetnji koju predstavljaju SAD.

On je optužio SAD da pokušavaju da organizuju vojni puč protiv njega podržavajući lidera opozicije Huana Gvaida, navodi “Raša tudej”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh