Svijet

Doktor ubio djevojku: Poludio je kad je shvatio jednu stvar za vrijeme intimnog odnosa

Čim je to primijetio, Mihail ju je zadavio.

Nina je promijenila pol - Printscreen/VKontakte

Ruski doktor priznao je da je ubio i raskomadao ženu kada je otkrio da je ona imala operaciju promjene pola, piše “Espreso“.

Mihail Tikhonov (27) je dijelove tijela djevojke skuhao u rerni, a neke je bacio u WC šolju.

Izašao je sa Ninom Surgutskajom, prije nego što su otišli kod nje kući. Par je imao se*s, za vrijeme kojeg je Mihail shvatio da je Nina transe*sualka koja je prošla operaciju promjene pola.

Čim je to primijetio, Mihail ju je zadavio. Zatim je pokušao da sakrije ubistvo, ali je Ninina majka prijavila njen nestanak.

– Nina ga je pozvala u svoj stan. Nastavili su da piju alkohol i počeli da se se*saju. Primijetio je da je njegova partnerka ranije bila muškarac. Pokušala je da nastavi se*s, ali ju je u tom trenutku zgrabio za vrat i čvrsto stegnuo. Stao je samo kad nije imala više znakova života – rekao je policijski izvor.

Tihonov je tada “odlučio da se otarasi tijela” i odnio leš u kupatilo gdje je “isjekao njene unutrašnje organe”, i isjekao ih na male komade koje je bacio u toalet.

Zatim je izrezao ženino meso koje je ‘stavio u pećnicu’, ispekao ih ‘da ispari višak tečnosti’. Čovjek je demantovao da je kanibal i rekao policiji da je ispekao meso kako bi ga lakše bacio u toalet.

Policija ga je uhapsila dok je bacao njene udove u kantu. Sada mu prijeti 20 godina zatvora.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh