Svijet

Majka troje djece imala intimni odnos sa dječakom (15): Gušila se u suzama, sudija je nazvao predatorom

Lori je prošlog mjeseca priznala krivicu po četiri tačke optužnice za nezakonito ponašanje prema maloljetnoj osobi.

Lori Sags - Hamilton Country Sheriff's Office

Majka troje djece iz Ohaja, optužena je da je imala intimne odnose sa dječakom (15) i to više puta, uključujući i jednom u motelu, osuđena je u ponedjeljak na četiri godine uslovne kazne i šest mjeseci kućnog pritvora, prenosi “Daily Mail”.

Lori Sags (43), koja je udata, čak ima i sina tinejdžera, rasplakala se na sudu i izvinila se svojoj porodici i porodici svoje žrtve.

Sudija Tomas Beridon ju je nazvao predatorom i naredio je da bude upisana u registar se*sualnih prijestupnika u narednih 25 godina.

Ona je priznala da je četiri puta imala se*s sa dječakom (15), u periodu od avgusta do oktobra 2018. godine. Jedan od tih susreta je bio i u motelu, piše u sudskim dokumentima.

Lori je prošlog mjeseca priznala krivicu po četiri tačke optužnice za nezakonito se*sualno ponašanje prema maloljetnoj osobi.

Trenutno je na liječenju se*sualnih prijestupnika, a taj program traje dvije godine.

Ona se na sudu gušila u suzama dok se svima izvinjavala.

– Izvinjavam se svima koje sam povrijedila. Drugoj porodici. Vašem sinu. Svima koji su pogođeni. Žao mi je. Izvinjavam se mom mužu, svojoj djeci. I svima koji su stajali uz mene – rekla je ona.

Majka žrtve je na sudu izjavila da njen sin ovo neće moći tek tako da zaboravi.

– Ovo je nešto sa čime će moj sin morati da se nosi do kraja života. Trebat će mu savjetovanje – rekla je ona.

Lori je dodala da je u periodu kada je imala se*s sa dječakom (15) imala mnogo emicionalnih problema i da je imala malo samopoštovanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh