Svijet

Srušio se mali avion pri slijetanju, poginulo šest osoba

Pilot i pet putnika poginuli su kada se srušio manji avion prilikom slijetanja u centralnom dijelu savezne američke države Teksas, saopštile su vlasti.

Avion - Bljesak.info

Portparol Savezne uprave za avijaciju (FAA) Lin Lansford saopštio je da se dvomotorni avion srušio prilikom prilaska aerodromu na oko 110 kilometara sjeverozapadno od San Antonija.

“Pilot i drugih pet ljudi u avionu su poginuli, a pripadnici službi za sprovođenje zakona obezbjeđuju mjesto nesreće, dok istražioci FAA i Nacionalnog odbora za bezbjednost saobraćaja ne sprovedu istragu”, rekao je portparol Ministarstva za javnu sigurnost u Teksasu narednik Orlando Moreno, prenosi “Tanjug”.

Lansford je istakao da je avion jutros poletio sa aerodroma blizu Houstona i da se srušio na oko deset kilometara sjeverozapadno od Opštinskog aerodroma u Kervilu, javio je AP.

On kaže da nije riječ o zakazanom putničkom letu i da još nije potvrđen broj na repu aviona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh