Svijet

Milorad Dodik: “Napadi dokaz da bezumlje ne poznaje granice i nacije”

Užasnut sam i duboko potresen vijestima o terorističkim napadima u Šri Lanci…

Milorad Dodik - Blogspot.com

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je danas saučešće predsjedniku Šri Lanke Maitripali Siriseni i porodicama žrtava terorističkih napada u toj zemlji, navodeći da napadi pokazuju da bezumlje ne poznaje granice, datume, nacije ili države i da borba protiv terorizma mora biti napor oko koga će se okupiti cijeli civilizovan svijet.

Užasnut sam i duboko potresen vijestima o terorističkim napadima u Šri Lanci, posebno zbog činjenice da se sve to dešava na dan kada vjernici katoličke vjeroispovjesti proslavljaju Uskrs, praznik mira i radosti – navedeno je u telegramu saučešća.

Dodik je izrazio najdublje saučešće zbog užasnih događaja i žrtava i zamolio predsjednika Šri Lanke da izraze saučešća uputi porodicama postradalih u terorističkim napadima, prenose “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh