Svijet

GOTOVO JE, NEMA JE VIŠE: Pogledajte timelaps požara i posljednje snimke jedinstvene katedrale Notre Dame

Četiri sata nakon izbijanja požara, vatrogasci se i dalje bore s vatrenom stihijom…

No image - Haber.ba

Francuski predsjednik Emmanuel Macron stigao je na mjesto požara u pratnji policije. S njim je i zamjenik gradonačelnika Pariza Emmanuel Gregorie koji kaže da je katedrala pretrpjela ogromnu štetu. Pojavile su se i informacije da se vatra na jedan od tornjeva katedrale proširila dok su vatrogasci pokušavali spasiti umjetnine koje se čuvaju u katedrali, javio je “Guradian“.

Prema službenoj internetskoj stranici katedrale, građevina se u posljednje vrijeme počela urušavati zbog godina zanemarivanja.

„Slobodna Bosna“ objavljuje timelaps i posljednju snimku čitave katedrale Notre Dame.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh