Svijet

KRENULA OČEVIM STOPAMA: IVANKA TRUMP BUDUĆA PREDSJEDNICA

Novinar Vicky Ward, Kushner Inc., u svojoj knizi istražio je Ivankin odnos s ocem, te kazao kako ona slijedi njegove stope i da će jednog dana postati američki predsjednik. Na temelju 220 intervjua, u knjizi se navodi da je Ivanka najveća slabost njenog oca. Ona tvrdi da su ona i njen suprug Jared Kushner gladni moći i trenutno koriste svoje pozicije za pristup snažnim i utjecajnim ljudima.

Donald i Ivanka Trump - The Independent

– Njih dvoje to vide kao priliku za umrežavanje – kazao je izvor.

– Ivanka smatra da će jednog dana postati predsjednica Sjedinjenih Država – rekao je Gary Cohn, Trumpov bivši ekonomski savjetnik, prenosi “Avaz“.

Ward piše kako je njihov odnos složeniji nego što bi iko mogao shvatiti. Trump bi povremeno sramotio Ivanku pred višim osobljem, jer je trebala biti javno opomenuta ko je glavni.

Još uvijek se nisu oglasili iz Bijele kuće o ovoj knjizi, a kakav će njihov komentar biti ostaje tek da se vidi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh