Svijet

DJEVOJKA (21) VOZILA SUPROTNOM TRAKOM – Usmrtila roditelje i dijete (10), a kad su bolničari vidjeli šta joj teče iz usta, nisu mogli da vjeruju!

Ebi Majkls (21) ubila je tročlanu porodicu na auto-putu u Ohaju kada je vozila suprotnim smjerom.

Ebi Majkls - Screenshot

Na licu mjesta stradali su Timi Tompson (51), kćerka Tesa Tompson (10), dok je majka Karen (50) preminula u bolnici, piše “Alo!“.

Kako se navodi, Ebi je poslije polukružnog skretanja prešla preko površine koja razdvaja suprotne trake auto-puta i nastavila da vozi u pogrešnom smjeru.

Poslije desetak sekundi, na njenu “kiju” naletjelo je vozilo porodice Tompson.

Kada su bolničari stigli na mjesto nesreće, zatekli su užasan prizor. Pokušavajući da ožive Ebi, videli su da iz njenih usta teče pivo tako da nema dileme da je vozila pod uticajem alkohola.

Pretpostavlja se da se vraćala sa proslave dana Svetog Patrika, a u torbi joj je pronađena čaša sa logoom jedne marke viskija.

Porodica Tompson – Screenshot

Sada će se suočiti sa optužnicom za trostruko ubistvo.

“Sasvim sam siguran da nema preživjelih, ovo je strašno”, rekao je čovjek koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Zbog teške nesreće, put je bio zatvoren 4 sata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh