Svijet

Odlučila tužiti Trumpa zbog poljupca bez njenog pristanka

Jedna žena koja je radila na predsjedničkoj kampanji Donalda Trumpa 2016. godine odlučila je tužiti trenutnog predsjednika SAD-a tvrdeći da ju je poljubio bez njenog pristanka.

No image - Haber.ba

Alva Johnson je izjavila kako se svim silama trudila da izbjegne pokušaje Donalda Trumpa da ju poljubi za vrijeme održavanja političkog mitinga u Tampi na Floridi u augustu 2016. godine, prenosi “Independent”.

Naime, ona je navodno okrenula glavu dok ju je predsjednik SAD-a pokušavao poljubiti, ali je ipak predsjednik SAD-a na kraju u svojim namjerama i uspio.

Odmah sam se osjetila napadnutom jer nisam očekivala, niti sam željela da se nađem u ovoj situaciji. Još uvijek mi se u glavi vrti film kako mi se Trump približava“, rekla je za “Washington Post.

S druge strane, iz Bijele kuće negiraju optužbe.

To se nikada nije dogodilo i u suprotnosti je s nekoliko izjava očevidaca“, izjavila je sekretarica Bijele kuće Sarah Huckabee Sanders nazivajući navode Alve Johnson apsurdnim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh