Svijet

Vraćajući se s posla, zatekao je lopove kako mu pljačkaju kuću. Ono što im je uradio NE VIĐA SE NI NA FILMOVIMA!

Zamislite sljedeću situaciju… vraćate se kući s posla, a onda zateknete neke budale kako vam pljačkaju kuću. Kako biste reagovali?

pljackasi-vlasnik kuce-obracun-Screenshot-YouTube

Zamislite sljedeću situaciju… vraćate se kući s posla, a onda zateknete neke budale kako vam pljačkaju kuću. Kako biste reagovali? Upravo u jednoj takvoj situaciji našao se čovjek iz narednog videa…

Nadzorne kamere zabilježile su reakciju vlasnika kuće, nakon što su lopovi ušli u njegov dom u mjestu Boqueron pokrad Ciudad del Esteua. Nakon što je vlasnik otvorio vrata garaže, primjetio je dva stranca kao bježe iz kuće noseći pune torbe dragocjenosti iz njegovog doma. Odlučio je uzeti stvari u svoje ruke i kazniti lopove, piše “Virealno.com“.

Pogledajte video:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh