Svijet

Šokiralo ju je ono što je našla u tamponu: “Više nikad ih neću koristiti”

DJEVOJKA pod imenom Harmony Grant na društvenim je mrežama podijelila svoj pronalazak u jednom tamponu, zbog kojeg je mogla završiti s bolnim ozljedama.

tampon - Zadovoljna

Grant je kupila tampone s aplikatorom za umetanje u rodnicu, a kad je otvorila jednog od njih, u njemu je ugledala nešto crno. Kad ga je raščupala, ugledala je crnu plastičnu kukicu, piše “Index.hr“.

Fotografije tampona i kukice objavila je na Facebooku kao upozorenje drugim ženama, dodavši da ona sama više nikad neće koristiti tampone.

Javila se i proizvođaču, koji joj je odgovorio da proizvod može vratiti i dobiti povrat novca. Grant tim odgovorom nije zadovoljna jer smatra da nisu uzeli u obzir posljedice koje su mogle nastati zbog takvog tampona.

Tvrtka Edgewell Personal Care odgovorila je za 13 News da je riječ o izoliranom incidentu te da su njihovi proizvodi sigurni za upotrebu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh