Svijet

Prvo dijete princa Čarlsa i Kamile: Princeza Dajana je znala za mene, da je živa, otkrila bi kakvo je zlo učinjeno

Simon Charles Dorante-

Prije nego što se oženio Kamilom (Camilla), princ Čarls (Charles) bio je u braku s pokojnom princezom Dajanom (Diana), s kojom je dobio dvojicu sinova, prinčeve Vilijama (William) i Harija (Harry). Sada je javnost iznenadila vijest da to možda nisu njegova jedina djeca.

Simon Charles Dorante-

Kako piše ”Mirror”, 52-godišnji Sajmon Čarls Dorante-Dej (Simon Charles Dorante-Day) tvrdi da je on plod prve afere princa Čarlsa i njegove sadašnje supruge Kamile, zbog čega traži DNK analizu da bi dokazao svoje riječi.

Prema njegovim tvrdnjama, on je došao na svijet nakon što su se tada 17-godišnji Čarls i 18-godišnja Kamila prvi put bili skupa, rođen je 5. aprila 1966. godine u Hempširu, a sada živi u Australiji.

Kada mu je bilo 18 mjeseci, usvojila ga je Vinfred (Winifred), zaposlenica kraljice Elizabete (Elizabeth) II i princa Filipa (Philip), koja mu je navodno rekla ko su njegovi biološki roditelji.

– Nije mi davala natuknice, govorila mi je otvoreno – kaže Sajmon, čiji profili na društvenim mrežama u posljednje vrijeme ”gore” od objava u kojima ističe da je on zaista sin Kamile i Čarlsa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh