Svijet

“Mama je ovo jutros pronašla na kuhinjskom podu. Jedno je još živo”: Možete li prepoznati stvorenja na snimku?

Tim Klerk sa Novog Zelanda u maminoj je kuhinji snimio čudna stvorenja koja su njegovu mamu dobro isprepadala. Nakon što je snimak sićušnih stvorenja sa dugim pipcima, od kojih je jedno još bilo živo, objavio na Fejsbuku, pokazalo se da niko nema pojma koja su stvorenja u pitanju.

cudne zivotinje-Screenshot-Facebook

“Mama je ovo jutros pronašla na kuhinjskom podu. Jedno je još živo. Zna li neko što je to? Niki je užasnuta i sedmicama će imati noćne more”, napisao je uz video, piše “Aura.ba“.

Da li vi možete da prepoznate životinje na snimku?

Neki su komentirali da liče na pacove, neki su tvrdili da se radi o “deformisanim bebama miševa”, a neke su podsjetili i na šišmiše.

Iako je video pregledan oko 12 hiljada puta, čak ni stručnjaci nisu baš sigurni o čemu se radi.

Iz kompanije The Biosecurity New Zeland nagađaju da je riječ o otkinutim nogama moljca.

“Moguće da je mačka pojela tijela i ostavila nožice od kojih se neke još uvijek trzaju”, tvrde oni.

Entomolog Erik Edvards kaže da je moguće da se radi o vrsti crva koji liče na pacove, a nedavno ih je otkrio jedan muškarac u Australiji.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh