Svijet

Policajka snimila gestu trojice mladića kojoj se dive milioni ljudi

Policajka je snimila trojicu mladića kako pomažu teško pokretnoj 89-godišnjoj ženi da uđe u automobil, a snimak je pogledalo više od pet miliona ljudi samo na Facebooku te ju podijelilo gotovo sto hiljada.

Mladići pomažu starici - Screenshot/Facebook

Policajka Keneša Karnegi (Kenesha Carnegie) sa Floride prošli ponedjeljak vidjela je trojicu mladića kako pomažu Rouz Grist (Rose Griest) da uđe u automobil, koji je njen suprug, 100-godišnjak, parkirao na benzinskoj pumpi. Scenu je snimila i podijelila na Facebooku, a vrlo brzo postala je viralna, prenosi “Index“.

Par koji je zajedno 20 godina stao je na benzinskoj jer su morali u toalet, a bili su na putu iz svog rodnog Perija u Orlando, gdje je Rose imala ljekarski pregled.

Bilo je to predivno vidjeti – rekla je Karnegi, koja je prepoznala mladiće. Prišla je da nadgleda, no umjesto toga pitala je može li ih snimiti, a trojica momaka nije se bunila.

Znam te momke i htjela sam da imaju zabilježen trenutak koji pokazuje ko su oni zapravo – rekla je Karnegi.

Hvala vam puno, momci“, čuje se David na snimci. “Imam 100 godina“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh