BiH

Milorad Dodik će svečano otvoriti EYOF na stadionu Koševo

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Sarajevu sa gradonačelnicima Istočnog Sarajeva Nenadom Vukovićem i Sarajeva Abdulahom Skakom, gradova koji su domaćini Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF).

Skaka i Milorad - Kli.xba

Gradonačelnici su uputili i zvanični poziv predsjedavajućem Dodiku da u nedjelјu, 10. februara 2019. godine, svečano otvori ovaj omladinski festival na kome će učestvovati sportisti zimskih sportova iz 46 zemalјa sa 1.086 takmičara i 750 članova delegacija, piše “Klix“.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik prihvatio je poziv i zahvalio Olimpijskom komitetu i gradonačelnicima Istočnog Sarajeva i Sarajeva na organizaciji ove velike sportske manifestacije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh