Svijet

Ovako je Trump probao da PONIZI Melaniu: A prva dama odreagovala je kao PRAVA DAMA!

Svečanu večeru pred inauguraciju Donalda Trumpa propratila je i jedna neprijatna situacija između ovog bračnog para. Donald Trump krenuo je da održi govor, ali je prije toga istakao da je veoma zahvalan Melaniji koja je, kako je rekao, “pretrpjela svašta, a naročito lažne vijesti koje su prethodnih mjeseci kružile”.

Donald i Melania Trump - Ekskluziva

“Samo bih da ti zahvalim, draga, što si bila tako divna u ovom periodu”, rekao joj je Donald, i onda joj ponudio da i ona kaže nešto. Smijeh se orio salom, dok je Melania odmahivala glavom i signalizovala Donaldu da nije raspoložena da govori. To nije nikakvo čudo, jer je javnost prilično loše raspoložena kada je u pitanju nova prva dama Amerike, i to zbog toga što još uvijek ima tvrd istočnoevropski akcenat, a i svakako joj još uvijek nije zaboravljen incident kada je ustanovljeno da je plagirala govor Michelle Obame, piše “Blic“…

Dakle, Melania je svim silama pokazivala da nije raspoložena za govor, ali Donald je ipak insistirao da i ona kaže koju riječ.

“Divno je biti ovdje i hvala svima na podršci. Sutra krećemo sa poslom. Mnogo nas odgovornosti i rada čeka i ponovo ćemo Ameriku učiniti velikom”, rekla je Melania. Laknuvši joj što je to pregurala, krenula je da siđe sa bine, ali Donald još uvijek nije završio sa maltretiranjem.

Dok joj je pomagao da siđe niz stepenice, nešto joj je i govorio da bi na kraju pokretom glave pokazao ženi gdje ona po njegovom mišljenju treba da sjedne. Melanija je klimnula glavom i – nonšalantno prošla kraj stolice.

“Dušo, ovdje sjedi”, pokušao je još jednom. Uzalud.

Uslijedila je tišina koju je Trump pokušao da izvuče klasičnom pošalicom za osnovce.

“Izgleda da neće da sjedi kraj tebe, File”, rekao je Donald čovjeku koji je sjedio pored stolice namijenjene Melaniji. Melania je i dalje marširala ka izlazu, na šta je njen muž zaključio da “ona vjeruje u prepreke, a mi ne” i zatim nastavio sa svojim govorom.

Trump je mnogo puta optuživan za rasizam i homofobiju. Njegov karakter krasi i to što je “veliki obožavatelj lijepih žena”, kako sam redovno ističe, pa je u to ime postao i vlasnik i organizator tri velika takmičenja u ljepoti odakle, šuška se, probira svoje ljubavnice. Suočavan je i sa optužbama za silovanje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh