Svijet

“Gospođo, KĆERKA (19) VAM JE MRTVA, ostavila vam je nešto prije smrti…”

McKenzie Catron imala je samo 19 godina kada je poginula u saobraćajnoj nesreći. U namjeri da izbjegne sudar s motoristom, skrenula je vozilom s ceste i udarila u stup. Prvi na mjestu nesreće bio je poručnik Jonathan Whaley. Carton je preminula na mjestu nesreće, a policajac se pobrinuo za njezinog psa, Kaia, koji je tog kobnog dana bio u automobilu s njom.

McKenzie Catron - Net,hr

Uplašena zbog nesreće, kuja je pobjegla iz automobila, pa su se Whaley, vatrogasci koji su došli na teren i njegove kolege policajci dali u potragu. Tražili su Kai, osnovali su čak i Facebook grupu, a ponudili su i nagradu od 1000 dolara svakome ko je pronađe, piše “Net“.

Kai su pronašli, ali je bila jako uznemirena. Bježala je od ljudi i trebalo im je dosta vremena i hrabrosti da je ulove za ogrlicu. Kai je, privremeno, smještena u obližnji azil, ali Whaley je bio odlučan u namjeri da je vrati roditeljima poginule djevojke.

Zato je sjeo u svoj auto i zajedno sa Kai otputovao na drugi dio države, kako bi kujicu vratio obitelji poginule Carton.

“Kada izgubite bližnjega, nastojite sačuvati svaki spomen na tu osobu”, rekao je Benjamin Irwin, odvjetnik obitelji poginule djevojke.

Njegovo je odvjetničko društvo, prema željama obitelji, doniralo je 1000 dolara skloništu za životinje, koje je, neposredno nakon nesreće u kojoj je poginula mlada vlasnica McKenzie Carton i pronalaska Kai, kujici pružila zaklon.

Kai je vraćena obitelji koja oplakuje gubitak 19-godišnje kćeri McKenzie.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh