Region

EKSPLOZIJA KOD ŠOPING-CENTRA U HRVATSKOJ: PRONAĐENE JOŠ DVIJE BOMBE

Kako je izvijestila Policijska uprava primorsko-goranska, sinoć oko 00:30 u blizini upravne zgrade poslovnog subjekta kod trgovačkog centra na Pećinama u Rijeci (Hrvatska) došlo je do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave.

Policija - Poslovni.hr

Povrijeđenih osoba nije bilo.

Neposredno pr ije navedenog događaja, oko ponoći, policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske su ispred trgovačkog centra na području Kostrene zatekli njemačkog i hrvatskog državljanina koji su tamo ostavili eksplozivnu napravu. Navedene osobe su uhapšene i privedene u policijsku stanicu.

Osumnjičenici su imali i treću napravu, a sve se dovodi u vezu s eksplozijom od 21. maja na području trgovačkog centra na Vežici u Rijeci. Uviđaj navedenih događaja je u toku, kao i kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti, prenosi Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh