Region

Poruka je mnoge nasmijala do suza: Ogrebao tuđi automobil pa ostavio hit poruku vlasniku

Izgleda da su poruke na šoferkama tuđih automobila postale pravi trend na društvenim mrežama…

Parking - titox.net/

Izgleda da su poruke na šoferkama tuđih automobila postale pravi trend na društvenim mrežama, jer svakodnevno imamo prilike da vidimo nove, zanimljivije, humorističnije fotografije nepotpisanih papirića.

Ove nedjelje titulu najjače poruke osvojila je osoba okarakterisana kao “Pošten ali bez para”.

Naime, na Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” nedavno je osvanula fotografija sa hrvatskih ulica na kojoj se može vidjeti zanimljiva poruka neimenovane osobe koja je nakon što je, po svemu sudeći, udarila ili ogrebala tuđi automobil, ostavila poruku koja je nasmijala mnoge, prenosi Titox.net.

“Izvinjavamo se, malo smo vas zakačili. I ne vidi se baš, ali ako uočite štetu, je**ga. Nismo nešto pri parama”, napisano je na poruci stavljenoj ispod brisača automobila koji je pretprpio “nevidljivu” štetu.

Poruka je mnoge na internetu nasmijala do suza, te su mnogi pojurili u dio za komentare.

“Pa dobro, pošteno od njega”, “Evo mi ideje za sljedeći put”, “Zato i jeste bez para jer je pošten”, bili su neki od komentara.

Poštenje polako postaje posao za gubitnike.

Jedan je ipak dao opširno objašnjenje pravog poštenja, na osnovu ličnog iskustva.

– Moj auto je izudaran sa svih strana, imam 4 ili 5 boja tuđeg laka po autu. Posljednji put mi je neko parkingu udario branik da su kopče popucale i sad imam zip vezice. Nikad nikakve poruke ni izvinjenje nisam dobio, ali baš nikad. A ja jednom tek blago ogrebao neki stari auto. Bio sam pristojan i javio se vlasnici koja je odmah vidjela samo eure. Otišli smo do osiguranja, cijeli dan sam izgubio jer je gospođa htjela da izvuče neku siću od mene. Da sam samo otišao, ne bi ni znala da se išta dogodilo – poštenje polako postaje posao za gubitnike i bu*ale”, stoji u još jednom komentaru ispod objave, javlja Srpskainfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh