Region

Uhapšen policajac Igor Avramović koji je ubio Ervina Ćalahmetovića u Priboju

Prema riječima svjedoka, preminuli Ervin, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave “krvnički počeo da ga udara”

Nakon policijske potrage policajac Igor Avramović (28) koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanina Ervina Ćalahmetovića (35) uhapšen je i predat nadležnim organima.

“Policijski službenik koji je osumnjičen za ubistvo E.Ć. uhapšen je tokom popodnevnih sati. Pripadnici policije stavili su lisice I. A. koga su pronašli u porodičnoj kući, prebačen je pritvor nakon čega mu je odredjeno zadržavanje od 48 sati”, potvrđeno je za agenciju RINA, prenosi Nova.rs.

aime, prema riječima svjedoka, preminuli Ervin, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave “krvnički počeo da ga udara”. Cijeli događaj snimile su sigurnosne kamere, koje se nalaze unutar ugostiteljskog objekta.

Osumnjičeni je pobjegao s mjesta nesreće i za njim je bila raspisana potraga.

Inače, u gradu na Limu zavladao je muk, nakon saznanja o ovom ubistvu. Mještani kažu da je nastradali momak Ervin važio za mirnog i povučenog momka. Pribojci nisu ni slutili da se jednom takvom momku nešto slično moglo desiti, i da će jedan izlazak u grad biti koban po njega.

Cio sukob zabilježile su sigurnosne kamere ugostiteljskog objekta i oni će biti predati nadležnim organima, a na društvenim mrežama su objavljene fotografije ubice, ali i samog tragičnog događaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh