Region

Na inauguraciji Milatovića: Komšić, Bećirović, Milanović, Vučić, Escobar

Novoizabrani predsjednik Crne Gore Јakov Milatović položio je zakletvu pred poslanicima u Skupštini Crne Gore u Podgorici i preuzeo dužnost šefa crnogorske države.

Nakon polaganja zakletve i preuzimanju dužnosti predsjednika Crne Gore, Јakov Milatović je poručio da će biti predsjednik svih njenih građana, ali da posao koji očekuje državu neće biti kratkoročan i lak.

– Vrijeme je da izađemo iz busija i da se okupimo oko onoga što je zajednički imenitelj svih – a to je ljubav prema Crnoj Gori. Predstavljaću svakog od nas u naporima da tamo gdje su nas dijelili iznađemo slogu. Pomirena Crna Gora je jedina prava Crna Gora – poručio je Milatović.

Inauguraciji Milatovića, prisustvovali su i predsjedavajuća BiH Predsjesništva BiH Željka Cvijanović, članovi Predsjedništva Željko Komšić i Denis Bećirović, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, predsjednik Albanije Bajram Begaj i predsjednica Kosova Vjosa Osmani.

Na svečanosti su prisustvovale mnoge zvanice, preko 200 njih, a među njima su zvaničnici iz okruženja, veliki broj nerezidentnih ambasadora i specijalni izaslanik SAD Gabrijel Eskobar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh