Region

Vučić: Prikupili smo 8.500 komada različitog naoružanja

Donijeli smo odluku da odmah uključimo najstručnije ljude iz Instituta koji se time bave, psihologe i psihijatre, 156 njih, rekao je Vučić

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić obratio se na Instagramu gdje je saopćio podatke o prikupljenom naoružanju u prethodna tri dana.

– Poštovani građani Srbije, do danas, u prethodna tri dana, gotovo nevjerovatan podatak. Prikupili smo 8.500 komada različitog naoružanja, 784 minsko-eksplozivnog sredstva, znači bombe i zolje. 398.450 komada municije raznovrsnog kalibra – naveo je Vučić u svom Instagram obraćanju.

Dodao je da je zahvalan građanima na povjerenju i da je zahvalan što brinu o budnućnosti Srbije i djece.

– Donijeli smo odluku da odmah uključimo najstručnije ljude iz Instituta koji se time bave, psihologe i psihijatre, 156 njih koji će razgovarati sa našom djecom po školama, koji će pomoći da se prevaziđu problemi poslije užasnog maskara koji smo doživjeli – rekao je Vučić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh