Region

ZBOG OVOG SNIMKA JE KOSTA POČINIO MASAKR?! Srbija šokirana scenama nasilja: “On je pratilac…”

Masovni ubica Kosta K. gledao je ovaj video u više navrata i stekao inspiraciju za zločin.

Kosta. K - srbija danas

Pojavio se video koji je gledao učenik OŠ “Vladislav Ribnikar” prije nego što je počinio masakr. Poslije prikazivanja tog nasilnog videa u emisiji, predsjednik je rekao:

“On je pratilac. Ovi mladići su to skinuli poslije izvjesnog vremena. Teško je pronaći uzročnu vezu, ali nesumnjivo je da je dječak ubica ovo gledao. Kako da regulišemo ovakve sadržaje u budućnosti? Ovi momci zarađuju veliki novac od toga”.

“Moramo da nađemo rješenje da zaštitimo djecu, ali nikad neću pristati na cenzuru. Moramo da pronađemo dopustive granice i mjere”.

Uznemirujući video možete pogledati OVDJE.

“Kad je policija došla, a žene policajke su istovremeno i psiholozi, kod djevojčice koja je govorila “Bravo” ubici i ‘Ti ćeš jednog dana da izađeš, oni neće nikad’, postavlja se pitanje zašto. Zbog broja pregleda”.

Video u mnogome podsjeća na zločin koji je počinjen u školi “Vladislav Ribnikar” a na osnovu onoga što je do sada postalo dostupno javnosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh