Region

PRVE RIJEČI NASTAVNICE U KOJU JE PUCAO DJEČAK UBICA NA VRAČARU: Potresena i u stanju šoka, ljekarima stalno ponavlja jednu rečenicu!

Nastavnica istorije koju je u krvavom piru na Vračaru ranio dečak (14), već danima ne može da vjeruje šta im je dječak-ubica učinio, pa u razgovoru sa ljekarima stalno ponavlja da ništa ukazivalo nije da će uraditi ovu jezivu stvar!

Prema rečima lekara koji brinu o njoj na odeljenju hirurgije u Kliničkom centru Srbije, iako je sada van životne opasnosti i govori da se dobro oseća, nastavnica Marija, u stanju šoka, ponavlja samo ovo: ” Bože, Bože, šta nam se desilo! Šta mu je ovo trebalo?”

Kako se saznaje, zbog ozbiljnih povreda, nju čeka još jedna ortopedska operacija.

Podsetimo, učenik sedmog razreda u sredu iz očevog pištolja ubio je osmoro dece iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” i čuvara škole, a ranio šestoro đaka i nastavnicu istorije.

Zbog ugorožavanja opšte bezbednost njegov otac je priveden i određen mu je pritvor do mesec dana, dok se dečak nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh